Autóipar

Mobilitás… napjainkban ez a szó egyet jelent az autóval, az autózással. Az autóipar fejlődése lehetővé tette, hogy manapság szinte […]

Mobilitás… napjainkban ez a szó egyet jelent az autóval, az autózással. Az autóipar fejlődése lehetővé tette, hogy manapság szinte bárki rendelkezzen autóval. Az autóipar hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt több, mint 100 évben és világszerte meghatározó iparág lett. Gyakran halljuk ennek ellenére, hogy „régebben minden jobb volt, nem volt ennyi probléma az autókkal”. Eltekintve a normális nosztalgiától, ez szerencsére nem igaz. Az autógyárak, a gyártás struktúrája, a minőségirányítás, a logisztika mind hatalmas fejlődésen ment keresztül, ezáltal a most kapható járművek modernek és megbízhatóak. Az autógyártók hatalmas logisztikai rendszert működtetnek, amely lehetővé teszi, hogy óramű pontossággal érkezzenek a gyártósorra a szükséges alkatrészek. Egy nem megfelelő minőségű vagy hiányzó alkatrész sorleállást okozhat, melynek költsége meghaladhatja az óránkénti több millió Ft-ot is.

Az Ön szervezete is az autóiparban tevékenykedik a beszállítói lánc tagjaként?

Gyakran előfordul, hogy minőségi vagy logisztikai problémák miatt késik a szállítással?

Előfordul, hogy vevői reklamációk miatt többlet költséggel kell számolnia?

Munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak, hogy tudásukkal és tapasztalatukkal segítsék a problémák feltárását és javaslatot tegyenek azok megszüntetésére/hatásuk minimalizálására.