Lean

Ha Ön abban a szerencsés helyzetben van, hogy megrendelői gondolkodás nélkül elfogadják és kifizetik az Ön által kért vállalási […]

Ha Ön abban a szerencsés helyzetben van, hogy megrendelői gondolkodás nélkül elfogadják és kifizetik az Ön által kért vállalási díjat, és minden üzleti évben megfelelő nyereséget tud kivenni vállalkozásából, akkor nincs szükség arra, hogy tovább raboljuk az idejét.

A lean több, mint egy vállalatszervezési, vállalatirányítási módszer, amelynek célja, hogy a vállalat minél gazdaságosabban állítsa elő a termékeit, szolgáltatásait. Számunkra a lean egy életfilozófia, amely mindent annak rendel alá, hogy a vevő számára mi az érték. Ami a vevő számára nem teremt értéket, amiért a vevő nem fizet, azt a lean veszteségnek tekinti és mindent megtesz a veszteség csökkentése érdekében.

Előfordul, hogy a gyártás során javítani kell egy terméket? Ön szerint a vevő kifizeti Önnek az extra ráfordítás költségét?

Előfordul, hogy kapacitáshiány miatt nem tudja kielégíteni a vevői igényeket?

Előfordul, hogy nincs elegendő forgótőkéje a fejlesztésekre, mert a pénze az alapanyagokban/késztermékekben „pihen”?

Előfordul, hogy nem tud rugalmasan reagálni a megrendelők igényeire?

Munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak, hogy tudásukkal és tapasztalatukkal segítsék tevékenységének felülvizsgálatát, a felesleges, nem „értékteremtő” folyamatok kiváltását, optimalizálását egy cél érdekében: több profitot termeljen a vállalkozása a megrendelői elégedettség növelése mellett.